phone 016/25 95 90

Huisdier in de kijker

Wij hebben jullie hulp nodig!

Voor onze maandelijkse nieuwsbrief zoeken we huisdieren die in de kijker willen staan!

 Stuur een foto en kort tekstje (waarom hij/zij zo speciaal voor je is, welk gek kunstje hij/zij goed kan, welk uiterlijk kenmerk hun typeert, enz..) naar troetels@skynet.be.
En wie weet schittert jouw hond, kat, hamster, paard of ander dier in onze volgende nieuwsbrief.


Boef

06/2024

Mijn naam is Boef,
Een echte Amerikaanse Stafford.. mijn hobby’s zijn tv kijken, wandelen en met de auto mee op verkenning! Het liefste spring ik graag tegen u aan om knuffels en kusjes te kunnen geven.. Ik zet graag mijn hond in de picture.. omdat hij wel lief kan zijn en niet zoals vele denken een gevaarlijk gevechtshond. Hij is zo enthousiast en leergierig net daarom dat hij graag naar iedereen toe wil gaan en je wil leren kennen en niet wil bijten..

Harley

05/2024

Mijn hond Harley is ondertussen bijna 12. Ik adopteerde haar uit het asiel toen ze 7 maanden was en het was mijn eerste Stafford. Ook al heeft haar ras geen leuke reputatie, ze is zo zachtaardig voor mens én dier dat ze zelfs een tijdje therapiehond is geweest. Ze is het liefst onder de mensen, hoe meer hoe liever, en ze vertedert nog steeds alle harten (ze doet heel graag een terrasje!). Ik hoop dat ze nog lang bij mij mag blijven, al besef ik dat ze (helaas) al een senior is.

Tara

04/2024

Ik ben Tara, een Bouvier des Ardennes en ik kom uit België. Ik woon al ruim 2 jaar in Ramsel met mijn baasje Danièle.
Ik ben een sterke boerenhond met veel uithoudingsvermogen en energie en ben erg op mijn hoede voor vreemden. Om altijd maar weer aandacht te krijgen van mijn baasje heb ik allerlei trucjes uitgevonden waaronder muziek maken met het speeltje van de kleinkindjes.

Laika

03/2024

Dit is Laika, al 12 jaar Nancy's hartsvriendin. Ze kan rollen, pootje rechts of links geven en zelfs een high five. Ze is zot van ballen en gedraagt zich nog als een echte puppy, ondanks dat ze dit jaar een aanval overleeft heeft en een tweede operatie aan haar achterste pootjes. Ze is zacht en lief, een grote zus voor de andere twee hondjes maar zij mag deze keer de ster zijn omdat ze voor Nancy veel betekent in moeilijke momenten en er altijd voor haar is. Het is haar liefste schat.

Rambo

02/2024

Rambo is het liefste keeshondje en staat graag op de foto, zijn favoriete hobby is shoppen.
Maar het liefste wat die doet is eten.

Roxy en Roosje

01/2024

Wij zijn Roxy en Roosje, twee onafscheidelijke Roemeense zusjes.
We hebben tijdens onze 4 levensjaren samen al heel wat mooie avonturen beleefd.
Op de foto zitten we met z'n tweetjes op de rug van een gevaarlijke panter.
Maar we kunnen ook gewoon genieten nadat mama ons lekker eten en snoepjes geeft van bij onze favoriete winkel Troetels.

Taco

12/2023

Ik ben Taco, geboren op 19 december 2017, en woonachtig in Ramsel bij Peter, Hilde, Ruben en Inez. Ik hou van jullie lekkere worsten (ALLE smaken), de grote variatie aan snoepjes (njam, njam) en de uitgebreide lunch & avond maaltijden. Ik ben zeer sportief, heb een beetje schrik van poezen en probeer af en toe wel eens te luisteren naar mijn baasjes. Op feestelijke gelegenheden zie ik er graag picobello uit.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x